tiistai 27. lokakuuta 2009

5. Teema

Kolmikerros mallina kerron XBOX 360-pelikonsolista.

Ydintuote on siis XBOX 360-pelikonsoli, tehokas ns. kolmannen sukupolven pelikonsoli, joka on tämän hetken myydyimpiä pelikonsoleita.

Avustavat osat: Muoto on XBOX 360:sen parhaita puolia se tuo ostajalle coolin mielikuvan. Pakkaus on iso ja niin sen pitääkin ja sekin on tosi cool ja siinä lukee isolla XBOX 360 ja siinä on valkoista ja vihreää. Laatu on myös hyvää XBOX 360:ssa koska laite ei mene helposti rikki mutta jos se menee rikki xboxii syttyy punainen valo joka kertoo että se on rikki ja se on lähetettävä korjaukseen Saksaan.

Muotoilu tuo todella coolin olon pelaajalle koska ohjainkin on todella hyvin muotoiltu ja sopii hyvin käteen.

Mielikuvia saa esimerkiksi lukemalla arvosteluja ja takuu riippuu myymälästä mutta takuu luulisi olevan.

Tuotteen todennäköinen elinkaari on että se rakennetaan jossain tehtaassa sitten se myydään kaupasta jollekkin sitten varmaan vuoden sisään se menee rikki ja se pitää lähettää Saksaan ja sitten parin kolmen vuoden voidaan myydä käytettynä jollekkin ja sitten se pelaa sitä kunnes se hajoaa kokonaan ja sitten se viedään kierrätyskeskukseen ja siellä kierrätetään uusiksi osiksi.

Brändi : XBOX:in tekijä on Microsoft joka on siis tämän alan yksi markkinajohtajista ja sen markkina osuus on n. 30% kaikista myydyistä konsoleista maailmassa.

Siis Brändinä XBOX on luonut oman kannattaja kuntansa ja brändi on siis luotu hyvän markkinoinnin takia hyvin.

Tuotteen pakkaus on todella hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti